Thursday, 28 April 2011

Hindustan vs Korea

Assalamualaikum..

Siapa kat sini tak layan hindustan? Eh kenapa tak layan? Sebab minat Korea je? Awek-awek confirm la minat Korea kan sebab hero Korea ni masing-masing kacak bergaya..hehe..Aku tengok cite Korea..Tapi bukan fanatik..Aku layan masa dulu-dulu je..Kan tv2 selalu sangat mainkan drama Korea waktu pagi-pagi..Hero yang aku kenal Lee Don Gun (salah eja tak? haha)..aku kenal sebab aku tengok cite Lovers In Paris and Sweet 18..Tu je la yang aku tau..heee~

Dulu aku roomate dengan 3 orang perempuan ayu yang minat gila Korea..Bayangkan dalam bilik tu ada 4 orang,hanya aku je yang kurang layan Korea..Tapi aku minat Hindustan and Tamil..haha..So,diorang ni kadang-kadang ada gak mempengaruhi aku dengan cite Korea dan aku pun try la pengaruh diorang dengan cite Hindi and Tamil jugak.. :) Tapi malangnya aku yang terpengaruh lebih dengan diorang dan diorang tak termakan dengan pengaruh Tamil aku..Ni mesti diorang tak suka tengok hero lawan terbang-terbang kan..hehe

Aku yang mula berjinak-jinak dengan Korea ni pun try la layan 1,2 episod satu cite Korea ni dari lappy sorang roomate aku..Nak tau cite apa? cite Full House..haha lapok gle da,aku baru terhegeh-hegeh nak tengok..Jom gelakkan aku..

Sekarang memang aku tak tau langsung cite Korea yang top kat pasaran..cewah terhangat di pasaran gitu..Yang aku layan lagu dari kumpulan yang famous-famous..Sekarang aku layan lagu Girls Generation..Itupun pengaruh roomates jugak.. :)

Aweks yang minat Korea ni,korang tak tau ke hero Hindustan pun handsome-handsome jugak.. :) Lagi pun cite diorang tak panjang macam cite Korea..Tak ada la korang duk fikir nak kena beli external yang lagi besar space dia untuk simpan drama Korea ni..hehe

Tengok..tak handsome ke ni? Shahid Kapoor hero Hindustan yang paling aku minat.. :)


Yang ni Surya..bukan suria mentari tu ye..Hero Tamil favourite aku..Handsome jugak pe,walaupun gambar macam poyo sikit..

Try la layan Hindi and Tamil sekali sekala..Jalan cite ok je..pedulikan kalau lawan sampai terbang-terbang tu..Bukan senang diorang nak buat scene terbang..Korea ada? heee~

5 comments:

  1. ye2..drama melayu paling best ialah drama bersiri Nur Kasih.. :)

    ReplyDelete
  2. Salam.visit here^^ nice blog.keep blogging :)
    Feel free to visit me @ frommetoyou~ and read my new entry (^____^)

    ReplyDelete
  3. alamak shahid kaapor mmg handosome laa!! eeee..syukaa :)

    kite pun suka layan nustan,,tamil setakat ni tak lagi la..ihi3..

    korea,,xfanatik tp sekali layan dah xboleh nak stop..keh3

    aipp,,cop3..salam kenal dari kite :)

    ReplyDelete
  4. yeaayy..ada geng yg minat hindustan..shahid mmg ensem..layan movie dia sabtu ni kt tv3..hehe..eh try la layan tamil..mmg best..huhu salam kenal..nnt terjah blog u.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...